Stranger Things 4: Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει επική διάρκεια

Η αναμονή τριών ετών για τη νέα σεζόν του Stranger Things θα αξίζει μάλλον την αναμονή
19 Μαΐου 2022 17:19
Stranger Things 4: Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει επική διάρκεια

Το Stranger Things επιστρέφει στις οθόνες των συνδρομητών του Netflix ύστερα από ένα διάστημα 3 ετών και φαίνεται πως οι δημιουργοί επιφυλάσσουν ένα αντίστοιχο προδιαγραφών φινάλε για τους fans, στην άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν

Οι Duffer Brothers παραχώρησαν συνέντευξη στο Collider και αποκάλυψαν πως η διάρκεια των επεισοδίων 7 και 9 θα είναι "όσο μια μεγάλου μήκους ταινία". Μάλιστα, είχαν τόσο περιεχόμενο που ήθελαν να ξετυλίξουν όσον αφορά την πλοκή που ζήτησαν ένα έξτρα επεισόδιο από το Netflix. Για αυτό και το 9ο επεισόδιο θα έχει επική διάρκεια που θα ξεπερνά τις δύο ώρες

"Ειδικά τα επεισόδια επτά και εννιά συγκεκριμένα είναι σαν ταινίες και το εννιά σαν μια μεγάλης διάρκειας ταινία. Ακόμη το δουλεύουμε αλλά θα πω ότι είναι πάνω από δύο ώρες. 

Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης τους, Shawn Levy που είπε ότι "Κυκλοφόρησα δύο ταινίες όλον αυτόν τον καιρό που κάναμε την 4η σεζόν. Έχουμε πολλά επεισόδια που διαρκούν περισσότερο από το Free Guy και το The Adam Project.

Πρόσφατα η ηθοποιός της "Eleven" δήλωσε ότι θα δοθούν πολλές απαντήσεις για το παρελθόν της. 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου.