Το trailer του "Jennifer Lopez: Halftime" μάς λέει ότι δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Netflix
19 Μαΐου 2022 17:50
Το trailer του "Jennifer Lopez: Halftime" μάς λέει ότι δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το νέο του ντοκιμαντέρ που έχει επίκεντρο την σούπερ σταρ Jennifer Lopez. Με ονομασία “Halftime”, το ντοκιμαντέρ αυτό θέλει να σάς δώσει μια μικρή ματιά στη ζωή της ποπ τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για την εμβληματική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020 και όχι μόνο.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix:

Το "Jennifer Lopez: Halftime" προσφέρει μια κοντινή ματιά στα παρασκήνια, αποκαλύπτοντας το σθένος και την αποφασιστικότητα που κάνει την Τζένιφερ Λόπεζ το σύμβολο που είναι. Η ταινία λειτουργεί ως η αρχή για το δεύτερο μισό της ζωής της Λόπεζ, καθώς αποκαλύπτει την εξέλιξή της ως Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνιδα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στην καριέρα της και χρησιμοποιώντας τη φωνή της για έναν ουσιαστικότερο σκοπό.

Όπως η Beyonce και η Taylor Swift πριν από αυτή, τώρα η Jennifer Lopez ετοιμάζεται για μια σπάνια ματιά στην καριέρα της. Η JLo δεν έχει κανέναν λόγο να σταματήσει ή να χαλαρώσει τους ρυθμούς της και αυτό θέλει να δείξει με το Halftime, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Το Jennifer Lopez: Halftime θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.