Πείτε από τώρα αντίο στο Riverdale γιατί η 7η σεζόν θα είναι η τελευταία

Το The CW ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της δημοφιλέστατης νεανικής σειράς του
19 Μαΐου 2022 16:21
Πείτε από τώρα αντίο στο Riverdale γιατί η 7η σεζόν θα είναι η τελευταία

Ένα από τα σόου-στοιχήματα του The CW που κανένας δεν περίμενε μάλλον ότι θα έχει τέτοια απήχηση είναι το Riverdale, στο οποίο οι fans του θα αναγκαστούν να πουν αντίο. 

Η σειρά που βασίζεται στα Archie Comics θα ολοκληρωθεί με την 7η και τελευταία σεζόν της, αποτελώντας επί της ουσίας μια ακόμη σειρά που "κόβεται" μετά το σερί των "Legends of Tomorrow, Batwoman, Naomi, Legacies, Dynasty, Charmed, Roswell, New Mexico, In The Dark, και "4400".

Η σειρά ξεκινά με την δολοφονία ενός εφήβου στην πόλη του Riverdale εκεί όπου μια παρέα συνομήλικων προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το έγκλημα σε μια φαινομενικά αθώα πόλη. 

Πρωταγωνιστές του Riverdale είναι οι: KJ Apa ως Archie Andrews, Lili Reinhart ως Betty Cooper, Camila Mendes ως Veronica Lodge και Cole Sprouse ως Jughead Jones. 

Το Riverdale ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε σημείωσε τεράστια επιτυχία για το The CW αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες νεανικές σειρές εκεί έξω. Στην Ελλάδα το Riverdale προβάλλεται μέσω του Netflix, που διατηρεί την διεθνή διανομή του. 

H τελευταία σεζόν του Riverdale αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του 2023, όπως έγινε γνωστό.