Ο Ewan McGregor μιλά για την πρώτη φορά που έπαιξε τον Obi-Wan Kenobi (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο νέο behind the scenes βίντεο της σειράς
19 Μαΐου 2022 08:24
Ο Ewan McGregor μιλά για την πρώτη φορά που έπαιξε τον Obi-Wan Kenobi (ΒΙΝΤΕΟ)

H νέα live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars σύμπαντος, το Obi-Wan Kenobi, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο τέλος του μήνα. Έτσι, για να προετοιμάσει το έδαφος και για να αυξήσει την ανυπομονησία των fans, η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο behind the scenes βίντεο.

Σε αυτό, ο Ewan McGregor, ο οποίος έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Obi-Wan Kenobi, μιλά για τον χαρακτήρα και την πρώτη φορά που τον ενσάρκωσε. Συγκεκριμένα, αναπολεί σκηνικά από το Star Wars: Episode I – The Phantom Menace και από τη μάχη με τον Darth Maul, ενώ μιλά φυσικά και για το νέο σόου.

Δείτε το ‘A Series of Firsts’ behind the scenes βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον λατρεμένο Jedi με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας".

Να σας υπενθυμίσουμε πως τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian), ενώ το cast του περιλαμβάνει επίσης τους Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα είναι προγραμματισμένο και το ντεμπούτο της streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, το οποίο θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ.