Ο Harrison Ford θα παίξει στη νέα spin-off σειρά του “Yellowstone”

Ο διάσημος ηθοποιός στο 1932 του Paramount+
18 Μαΐου 2022 15:10
Ο Harrison Ford θα παίξει στη νέα spin-off σειρά του “Yellowstone”

Το Paramount Plus ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Harrison Ford θα παίξει στην spin-off σειρά του Yellowstone, "1932” και μαζί του θα βρίσκεται η βραβευμένη με Όσκαρ, Helen Mirren. Το εν λόγω σόου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο western σύμπαν που δημιουργήθηκε από τον Taylor Sheridan και θα ακολουθήσει μία νέα γενιά της οικογένειας Dutton.

Το Yellowstone λέει την ιστορία των Dutton, με επικεφαλής τον John Dutton (Kevin Costner), καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο συνεχόμενο ράντσο βοοειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το project τοποθετείται στο σήμερα, κάτι μοναδικό για το western είδος και δεν προσεγγίζει απλώς το παρελθόν.

Μάλιστα, η σειρά είχε τόση επιτυχία που οδήγησε το Paramount+ να την ανανεώσει για 5η σεζόν και μαζί με τον Sheridan να φέρουν ακόμη ένα prequel, το 1883, με πρωταγωνιστές τους Sam Elliot, Faith Hill και Tim McGraw.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει το 1932 και περισσότερα θα μάθουμε στο μέλλον. Από την άλλη, η 5η σεζόν του Yellowstone βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή. Το 1883 έχει επίσης ανανεωθεί για 2η σεζόν, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή της.