Andor: Έχουμε παράθυρο κυκλοφορίας για την prequel σειρά του Rogue One με τον Diego Luna

Και νέες πληροφορίες για το spinoff Star Wars σόου
17 Μαΐου 2022 19:10
Andor: Έχουμε παράθυρο κυκλοφορίας για την prequel σειρά του Rogue One με τον Diego Luna

Το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair έκρυβε αρκετές νέες πληροφορίες για τις επερχόμενες σειρές του Star Wars σύμπαντος στο Disney Plus, όπως τα The Mandalorian S3, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka, Andor και "The Acolyte". 

Ειδικά για το 'ANDOR' με πρωταγωνιστή τον Diego Luna στην επιστροφή του στον ρόλο του πράκτορα Cassian Andor από το "Rogue One", μάθαμε το παράθυρο κυκλοφορίας του. Έτσι, το Andor θα πάρει σειρά στο καλεντάρι του Disney+ μετά το Obi-Wan Kenobi και θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του καλοκαιριού του 2022

Μάλιστα μάθαμε κάποια στοιχεία για την πλοκή του καθώς ο Luna περιγράφει την ιστορία του Andor ως μια προσφυγική ιστορία, με τον κόσμο απελπισμένο να προσπαθεί να δραπετεύσει από τον ζυγό της Αυτοκρατορίας που βρίσκεται στο απόγειο της δύναμής της. Μαζί, του βρέθηκε και η Genevieve O'Reilly που θα υποδυθεί για τρίτη φορά την Mon Mothma μετά τα Revenge of the Sith και Rogue One

"Πρόκειται για την ιστορία ενός πρόσφυγα. Αυτή η αίσθηση του να πρέπει να μετακομίσεις είναι πίσω από όλη την πλοκή, πολύ προφανέστατα και με ισχυρό τρόπο. Σε διαμορφώνει σαν άτομο με πολλούς τρόπους και το τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις." λέει ο Diego Luna που υποδύεται ξανά τον ρόλο για την prequel σειρά του "Rogue One: A Star Wars Story". 

O σεναριογράφος Tony Gilroy αποκαλύπτει μερικές ακόμη πτυχές λέγοντας: Αυτός ο τύπςο θυσιάστηκε για τον γαλαξία σωστά; Θέλω να πω ότι νηφάλια και συνειδητά, χωρίς αναγνώριση, θυσίασε τον εαυτό του. Ποιος το κάνει αυτό; Αυτό εξιστορεί η πρώτη σεζόν. Ασχολείται με το πως ήταν έτοιμος να επαναστατήσει, κυνικός, χαμένος και κάπως ράκος. 

Η ιστορία ξεκινά με την καταστροφή του κόσμου όπου γεννιέται ο Andor και έπειτα τον ακολουθούμε προς την ενηλικίωσή του εκεί όπου αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να τρέχει για πάντα. Ο Gilroy λέει επίσης: 

Το ανάδοχο σπίτι του γίνετια η βάση της 1ης σεζόν και βλέπουμε αυτό το σπίτι να ριζοσπαστικοποιείται. Μετά πάμε σε έναν άλλο πλανήτη που έχει καταστραφεί με όρους αποικιακούς σχεδόν. Η Αυτοκρατορία εξαπλώνεται ραγδαία. Εξολοθρεύουν όποιον στέκεται στο διάβα τους. 

Το Disney Plus θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου, επομένως το ANDOR θα το απολαύσουν οι συνδρομητές του στην ώρα του.