The Mandalorian 3η σεζόν: Η Lucasfilm επιβεβαιώνει το παράθυρο κυκλοφορίας

Τα νεότερα από τα επίσημα χείλη της Lucasfilm
17 Μαΐου 2022 17:25
The Mandalorian 3η σεζόν: Η Lucasfilm επιβεβαιώνει το παράθυρο κυκλοφορίας

Ανάμεσα στις μικρές ενημερώσεις που επιφύλασσε η Lucasfilm για το εγγύς τηλεοπτικό μέλλον του Star Wars, δε γινόταν να λείπει και το The Mandalorian και την 3η σεζόν του, μιας και την 2.5 σεζόν του την είδαμε στο "Book of Boba Fett". 

Πέραν των ανακοινώσεων για το "Andor" με τον Diego Luna, το "Ahsoka" με την Rosario Dawson και το "The Acolyte" με την Amandla Stenberg, μια αναφορά έγινε στο ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair για την 3η σεζόν του The Mandalorian.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας της για ακόμη μια φορά καθώς θα έρθει στις οθόνες μας είτε στα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023. Παρόμοιο παράθυρο κυκλοφορίας είχε και το "Book of Boba Fett". 

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Mandalorian ολοκληρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου και πρόσφατα μάθαμε ότι ο Christopher Lloyd των "Back to the Future" ταινιών θα συμμετέχει με έναν άγνωστο -μέχρι στιγμής- ρόλο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν είναι οι Pedro Pascal ως Din Djarin, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker. 

Το Disney+ θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου.