Star Wars: Έρχεται νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του Spider-Man: No Way Home

Θα θυμίζει '80s περιπέτεια το νέο Star Wars σόου δια χειρός Jon Watts
17 Μαΐου 2022 16:18
Star Wars: Έρχεται νέα σειρά  από τον σκηνοθέτη του Spider-Man: No Way Home

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair για το μέλλον του Star Wars, το οποίο διαγράφεται κυρίως ως τηλεοπτικό παρά κινηματογραφικό, ανακοινώθηκε μια νέα σειρά. 

Ο λόγος για τη σειρά με την κωδική ονομασία "Grammar Rodeo" που είχε ακουστεί εδώ και καιρό πως βρίσκεται στα σκαριά και τώρα μάθαμε πως την έχει αναλάβει ο Jon Watts, σκηνοθέτης της "Home" τριλογίας των Spider-Man και του πρόσφατου "Spider-Man: No Way Home", ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον Chris Ford (Spider-Man: Homecoming) που αναλαμβάνει ως σεναριογράφος. 

Μέχρι στιγμής οι μόνες πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το "Grammar Rodeo" είναι πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο όνομα καθώς παραπέμπει σε ένα επεισόδιο των The Simpsons όπου ο Bart και οι συμμαθητές του το σκάνε, κλέβουν ένα αυτοκίνητο και εξαφανίζονται για μια εβδομάδα με την πρόφαση ότι πάνε σε ένα εκπαιδευτικό event. 

Όπως συνηθίζεται τελευταία και το Gramma Rodeo θα εκτυλίσσεται στην μεταβατική περίοδο μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και την πτώση της Αυτοκρατορίας, όπως γίνεται με το The Mandalorian και τα spinoffs του, αλλά προς το παρόν το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. 

Η Lucasfilm το περιγράφει σαν μια κλασσική περιπέτεια ενηλικίωσης βγαλμένη από ταινίες των '80s της "Amblin Entertainment" (αλά Ε.Τ. και Goonies) σε γαλαξιακό σκηνικό φυσικά.  

Προς το παρόν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του casting που αναζητά τέσσερις νεαρούς ηθοποιούς ηλικίας 11-12 ετών.