She-Hulk: Διέρρευσε από την Disney η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς του MCU

Να ετοιμάζεστε για την Jennifer Walters της Tatiana Maslany
15 Μαΐου 2022 09:52
She-Hulk: Διέρρευσε από την Disney η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς του MCU

Με το Moon Knight να ρίχνει αυλαία πριν μερικές εβδομάδες και τώρα ο χρόνος να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Ms. Marvel τον Ιούνιο, η Marvel Studios συνεχώς κρατάει σε εγρήγορση τους fans. 

Όλα δείχνουν πως η επόμενη σειρά του MCU μετά τη Ms. Marvel θα είναι το "She-Hulk" με την Tatiana Maslany (γνωστή από τη σειρά "Orphan Black") στον ομώνυμο ρόλο και σε αυτό ευθύνεται η ίδια η Disney. 

Βλέπετε, μέσα από το βρετανικό site του Disney+ διέρρευσε η επίσημη πρεμιέρα της She-Hulk που σύμφωνα με την καταχώρηση τοποθετείται για τις 17 Αυγούστου 2022. Ωστόσο, από τη στιγμή που πήρε έκταση το leak αφαιρέθηκε κάθε αναφορά στο She-Hulk -πέραν μιας φευγαλέας για το τι έρχεται στο Disney Plus- και υπήρχε μάλιστα μια καταχώρηση με τη νέα του σύνοψη, η οποία έγραφε: 

Αυτή η νέα κωμική σειρά ξεκινά με τον Bruce Banner να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, που είναι μια δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες. Ο Mark Ruffalo επιστρέφει ως Hulk μαζί με τον Tim Roth ως Abomination

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), φημολογείται ότι θα εμφανιστεί ο Matt Murdock του Charlie Cox καθώς η ιδιότητά του ως δικηγόρος θα τον διασταυρώσει με την Walters. 

Επίσης στην ίδια σελίδα αναφέρονται τα "Secret Invasion" με τους Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn και Emilia Clarke, καθώς και το "Ironheart" με την Dominique Thorne