Το “American Horror Stories” και άλλες σειρές του FX επιστρέφουν στις οθόνες σας

Όλες οι σειρές που επιστρέφουν στο αμερικανικό δίκτυο
14 Μαΐου 2022 14:38
Το “American Horror Stories” και άλλες σειρές του FX επιστρέφουν στις οθόνες σας

To FX ανακοίνωσε όλες τις ημερομηνίες, αλλά και τις σειρές που θα επιστρέψουν στη μικρή σας οθόνη μέσα στη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων των American Horror Stories και Reservation Dogs. Ωστόσο, το αμερικανικό δίκτυο είχε και μια μεγάλη έκπληξη για τους fans, αφού αποκάλυψε και τη μεγάλη επιστροφή του “What We Do in the Shadows”.

Η 2η σεζόν του “American Horror Stories” θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου στο Hulu, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το FX είχε ανακοινώσει πέρυσι, ότι η 1η σεζόν ήταν η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα από οποιαδήποτε σειρά του FX στο Hulu. Tο American Horror Stories είναι ένα spin-off της βραβευμένης ανθολογίας American Horror Story των Ryan Murphy και Brad Falchuk.

Οι ημερομηνίες από τις σειρές που θα δείτε στο FX-Hulu:

Το The Old Man, με πρωταγωνιστή τον Jeff Bridges ως πρώην πράκτορα της CIA που ζει εκτός δικτύου και τον John Lithgow ως τον αξιωματούχο του FBI που έχει επιφορτιστεί να τον εντοπίσει, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο FX με τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το The Bear, μια κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Shameless alum Jeremy Allen White ως έναν εκλεκτό σεφ που επιστρέφει στο Σικάγο για να διευθύνει το εστιατόριο της οικογένειάς του, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Hulu με και τα οκτώ επεισόδια.

Το Welcome to Wrexham, ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τους Ryan Reynolds και Rob McElhenney καθώς γίνονται ιδιοκτήτες μιας ομάδας ποδοσφαίρου της Ουαλίας, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 24 Αυγούστου στο FX με τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το Little Demon, μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνίστρια την Aubrey Plaza ως μια μαμά της οποίας η έφηβη κόρη είναι κυριολεκτικά ο γόνος του Σατανά, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο FXX με τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το The Patient, με πρωταγωνιστή τον Steve Carell ως θεραπευτή που βρίσκεται να «προσέχει» έναν κατά συρροή δολοφόνο (Domhnall Gleeson), κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Hulu με τα τρία πρώτα επεισόδια.

Η 2η σεζόν του Reservation Dogs κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου αποκλειστικά στο Hulu.