Το “Moonhaven” είναι το νέο sci-fi σόου του AMC από τον δημιουργό του “Black Sails” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο
14 Μαΐου 2022 14:01
Το “Moonhaven” είναι το νέο sci-fi σόου του AMC από τον δημιουργό του “Black Sails” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Moonhaven είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του AMC με δημιουργό της και showrunner εδώ τον Peter Ocko των Lodge 49, Black Sails και Elementary. Πρόκειται για μία sci-fi θρίλερ σειρά που λαμβάνει χώρα σε μία ουτοπική αποικία στο φεγγάρι που μπορεί να κρατά τα κλειδιά για τη διατήρηση της ζωής στη Γη.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Emma McDonald (Queens of Mystery), Dominic Monaghan (Lost) Amara Karan (Doctor Who), Ayelet Zurer (Losing Alice), Joe Manganiello (True Blood), Kadeem Hardison (Black Monday) και Yazzmin Newell (The Last Tree).

Το Moonhaven επικεντρώνεται στην Bella Sway (McDonald), μια “lunar cargo pilot” και 100 χρόνια στο μέλλον. Εκείνη, βρίσκεται κατηγορούμενη για ένα έγκλημα στο Moonhaven, μια ουτοπική κοινότητα που βρίσκεται σε έναν Κήπο της Εδέμ, χτισμένο στη Σελήνη. Η Bella παρασύρεται σε μια συνωμοσία για να αποκτήσει τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης που είναι υπεύθυνη για τα θαύματα του Moonhaven και συνεργάζεται με έναν τοπικό ντετέκτιβ για να σταματήσουν τις δυνάμεις που θέλουν να καταστρέψουν την τελευταία ελπίδα της Γης, προτού καταστραφούν οι ίδιοι.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου μέσα από το AMC+ και τα υπόλοιπα επεισόδια θα είναι κλασσικά εβδομαδιαία.

Tags: