Star Wars: O Ewan McGregor είχε ξεχάσει να κάνει τη φωνή του Obi-Wan μετά από τόσα χρόνια

Έπρεπε να την ξαναβρεί για τις ανάγκες της σειράς Obi-Wan Kenobi
14 Μαΐου 2022 11:47
Star Wars: O Ewan McGregor είχε ξεχάσει να κάνει τη φωνή του Obi-Wan μετά από τόσα χρόνια

Είναι λογικό 17 χρόνια μετά κάποια πράγματα να ξεχνιούνται με την πάροδο του χρόνου και αυτό συνέβη στον Ewan McGregor κατά την επιστροφή στο σύμπαν του Star Wars. 

Τελευταία φορά που υποδύθηκε τον Obi-Wan Kenobi ήταν στο "Star Wars: Revenge of the Sith" το 2005 και τώρα θα τον υποδυθεί ξανά στο "Obi-Wan Kenobi", την πολυαναμενόμενη σειρά του Disney Plus. 

Και όσο καλός και να είσαι στην τέχνη σου κάποιες φορές συμβαίνουν και αναποδιές. Όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη ο McGregor, όταν πήγε στο screen test για τη σειρά δεν μπορούσε να παίξει καλά τον Obi-Wan γιατί είχε ξεχάσει πως είναι η φωνή του χαρακτήρα. 

"Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσουμε τις σκηνές, πραγματικά είχα χάσει τη φωνή του. (είπε γελώντας). Είχα μια ασαφή, αγγλική προφορά που ακουγόταν σαν δάσκαλος. Αλλά δυστυχώς δεν ακουγόταν σαν τον Alec Guinness και σίγουρα ούτε σαν τον Obi-Wan. 

Παρακάτω εκμυστηρεύεται ότι: 

Είχε περάσει τόσος καιρός που την έχασα, αλλά μου έκανε καλό γιατί γυρίζοντάς το με έκανε να το αντιληφθώ περισσότερο. Επτά μήνες μετά όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, είχα διαβάσει αρκετά και είχα ακούσει αρκετά τον Alec Guiness και τώρα τον ξαναβρήκα. 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας"

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.