Το “Gotham Knights” πήρε το πράσινο φως από το The CW

Να αναμένετε πολλά επεισόδια
13 Μαΐου 2022 18:15
Το “Gotham Knights” πήρε το πράσινο φως από το The CW

Το Gotham Knights έρχεται πλέον και επίσημα στο “The CW” και θα συνεχίσει κανονικά η σειρά ως σειρά, με ολόκληρη σεζόν. Με τον πιλότο να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, το αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει την ολοκαίνουργια σειρά βασισμένη στα κόμικς της DC, με σεναριογράφους και παραγωγούς του Batwoman, Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams.

Ωστόσο, αξίζει να γνωρίζετε ότι το Gotham Knights δε θα σχετίζεται με το επερχόμενο παιχνίδι, αλλά ούτε θα είναι spin-off του Batwoman του The CW. Το Gotham Knights ακολουθεί το θετό γιο του Bruce Wayne, ο οποίος φτιάχνει μια ομάδα με τα παιδιά των “villains” του Batman. Αφού κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Σκοτεινού Ιππότη, αυτά τα παιδιά θα αναγκαστούν να καθαρίσουν τα ονόματά τους, ενώ θα γίνουν και η επόμενη γενιά ηρώων του Gotham City.

Οι Fiveash, Stoteraux και Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έχει γυριστεί ήδη και το μέλλον του φαντάζει λαμπρό μιας και είναι και επίσημα το νέο σόου βασισμένο στη DC.

"Αυλαία" για το Legacies, το spinoff του The Vampire Diaries μετά από 4 σεζόν  

Το Gotham Knights ήταν η μία από τις τρεις σειρές που έχει στα σκαριά το δίκτυο, καθώς ετοιμάζει επίσης το Walker: Independence, αλλά και το The Winchesters, το prequel του Supernatural. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Oscar Morgan ως Turner Hayes, Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.