Τελικά συνδέεται το Resident Evil του Netflix με τα παιχνίδια; - Δείτε το νέο trailer

Αν ναι, πως θα συνδέεται;
13 Μαΐου 2022 17:25
Τελικά συνδέεται το Resident Evil του Netflix με τα παιχνίδια; - Δείτε το νέο trailer

Μετά το πρώτο teaser trailer για την live-action σειρά του Resident Evil του Netflix, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, πλέον γνωρίζουμε αν το σόου θα συνδέεται με τα παιχνίδια της Capcom και αν ναι, πως θα γίνει αυτό.

Ο δημιουργός του σόου, Andrew Dabb εξήγησε ότι η σειρά θα διαδραματίζεται σε δύο timelines, στις χρονολογίες 2022 και 2036. Η πλοκή θέλει την Jade και Billie Wesker, τις κόρες του Albert να ζουν στη Νέα Raccoon City, όπου και βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Το 2ο timeline, ωστόσο, λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά από αυτά τα γεγονότα, όπου στην Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αφού οι περισσότεροι είχαν μολυνθεί με τον T-Virus.

Έτσι, ο δημιουργός εξήγησε τώρα ότι όλα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια είναι “canon” για τη σειρά, αλλά σημειώνει ότι ορισμένοι τομείς δε θα διερευνηθούν μέχρι τις επόμενες σεζόν.

Τα παιχνίδια είναι το backstory. Όλα όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια, υπάρχουν κανονικά στον κόσμο της σειράς. Μπορεί να μη φτάσουμε στο Resident Evil Village μέχρι την 5η σεζόν, αλλά είναι ωστόσο στον κόσμο του σόου. Καθώς προχωράμε και μιλάμε για το σενάριο της 2ης σεζόν, το Village είναι ένας πόρος που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε.

Μόλις κυκλοφόρησε και το 2ο teaser βίντεο από το Netflix και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Το cast της σειράς - Επίσημη σύνοψη

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick του John Wick, που υποδύεται τον Albert Wesker, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Το Resident Evil θα κάνει πρεμιέρα με 8 επεισόδια στις 14 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.