Η επίσημη αφίσα του “Stranger Things 4” θυμίζει το παλιό σόου που αγαπήσατε (ΦΩΤΟ)

Σε λίγες ημέρες η μεγάλη επιστροφή της σειράς
12 Μαΐου 2022 22:21
Η επίσημη αφίσα του “Stranger Things 4” θυμίζει το παλιό σόου που αγαπήσατε (ΦΩΤΟ)

Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το μεγάλη πρεμιέρα του Stranger Things 4 (Vol.1) και το Netflix μόλις κυκλοφόρησε την επίσημη αφίσα για το 4ο κεφάλαιο. Αν είστε σκληροπυρηνικός fan της σειράς σίγουρα η νέα αφίσα θα σας αφήσει μια καλή εντύπωση, μιας και μοιάζει αρκετά με αυτές των πρώτων σεζόν και ειδικά με την αφίσα του πρώτου κεφαλαίου.

Η νέα αφίσα έχει κάτι από τα παλιά:

Η επίσημη αφίσα της 1ης σεζόν για παράδειγμα:

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Σαφώς θα συμμετέχει το γνωστό παρεάκι του Hawkins με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" να κάνει προβάλλεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου.