Η τηλεοπτική σειρά του Alan Wake θα έρθει στο AMC

Επιτέλους βρέθηκε η τηλεοπτική και streaming στέγη για το project
12 Μαΐου 2022 20:21
Η τηλεοπτική σειρά του Alan Wake θα έρθει στο AMC

Από το 2018 βρίσκεται στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά του Alan Wake όταν τότε μαθαίναμε πως με showrunner τον Peter Calloway του "Legion" και τον Sam Lake ως εκτελεστικό παραγωγό, προσπαθούσαν να πουλήσουν τη σειρά σε κάποιο κανάλι. 

Τελικά αυτό βρέθηκε και στη 12η επέτειο της Remedy Entertainment από την κυκλοφορία του διάσημου παιχνιδιού, ανακοινώθηκε ότι το AMC αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς "Alan Wake". 

Όπως ανέφερε ο Sam Lake, δημιουργός και creative director του τίτλου: Συνεργαζόμαστε με το AMC για να κάνουμε πραγματικότητα την τηλεοπτική σειρά. Τίποτα παραπάνω δεν έχουμε να μοιραστούμε προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε. 

Το AMC αποτελεί ένα δίκτυο, μαζί με την streaming υπηρεσία AMC+, που έχει χαρίσει αριστουργηματικές σειρές στο παρελθόν όπως το πολυβραβευμένο "Μad Men", το "Breaking Bad", το "Better Call Saul" και το "The Walking Dead". 

Δείτε το απόσπασμα στο 1:32

Επίσης, παρουσιάστηκε και νέο υλικό από το Alan Wake 2 το οποίο προωθείται ως το πρώτο πραγματικό survival-horror παιχνίδι της Remedy. 

Δεν είναι το μοναδικό βιντεοπαιχνίδι που διασκευάζεται σε σειρά καθώς έρχεται το The Last of Us από το HBO, το Twisted Metal από το Peacock και τα God of War, Fallout και Mass Effect από το Amazon Prime Video