Το Obi-Wan Kenobi θα έχει μια ομοιότητα με τα prequels, αποκαλύπτει ο Hayden Christensen

*Παίζει το Duel of Fates στο background*
11 Μαΐου 2022 19:04
Το Obi-Wan Kenobi θα έχει μια ομοιότητα με τα prequels, αποκαλύπτει ο Hayden Christensen

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το "Obi-Wan Kenobi" και την πρεμιέρα της επόμενης Star Wars σειράς του Disney Plus, που για πρώτη φορά θα αγγίξει την περίοδο μεταξύ της original και της prequel τριλογίας. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του Hayden Christensen, ο οποίος θα επιστρέψει στο ρόλο του Darth Vader, μίλησε στο Total Film για τη σειρά αλλά και την πολυαναμενόμενη ρεβάνς του με τον Obi-Wan του Ewan McGregor. 

Αυτή ειδικά θα φέρει μπόλικη νοσταλγία στους Star Wars fans καθώς η lightsaber μάχη μεταξύ τους θα θυμίζει αρκετά στο πως συνέβη στο "Revenge of the Sith": 

Βρισκόμαστε πιο κοντά με τα prequels σε σχέση με το πώς γίνονται οι μάχες στην original τριλογίας. Μπορεί οι χαρακτήρες να έχουν μεγαλώσει αλλά όχι τόσο ακόμα. 

 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Το λανσάρισμα του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.