Το φινάλε της 8ης σεζόν του “The Flash” θα είναι…τεράστιο!

Αυτό λέει η Danielle Panabaker
11 Μαΐου 2022 15:06
Το φινάλε της 8ης σεζόν του “The Flash” θα είναι…τεράστιο!

Απέχουμε ακόμα μέχρι το φινάλε της 8ης σεζόν του The Flash, όμως φαίνεται πως υπάρχει αρκετή ανυπομονησία για το σόου του The CW και όπως φαίνεται, θα είναι…τεράστιο! Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει η ηθοποιός, Danielle Panabaker, αφού μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο TVLine, ανεβάζει την αναμονή στα ύψη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιούς που υποδύεται την Caitlin Snow μίλησε για το season φινάλε της σειράς του Arrowverse και όπως λέει θα είναι τεράστιο, ιδιαίτερα μετά από τα φινάλε των δύο προηγούμενων σεζόν, που ήταν πιο “απλά” λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν ήμουν κοντά σε όλα τα κομμάτια της 8ης σεζόν, αλλά καθώς διάβαζα το σενάριο για το φινάλε κουνούσα το κεφάλι μου και αναρωτιόμουν πως στο καλό θα έκαναν κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη ευκαιρία να έχουμε ένα τεράστιο φινάλε, επειδή οι σεζόν 6 και 7 είχαν κάποιους περιορισμούς λόγω της COVID-19. Είναι τεράστιο, με πολλά πρόσωπα που επιστρέφουν…. Όπως λέει και η παροιμία: “Go big or go home”. Και σίγουρα το φινάλε είναι…”big”.

Το νέο trailer για την 8η σεζόν του “The Flash” μάς δείχνει ξανά όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα

Η 8η σεζόν του The Flash θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν κατά πάσα πιθανότητα θα τελειώσει με την 9η σεζόν του. Και αυτό γιατί ο ηθοποιός Jesse L. Martin που υποδύεται όλα αυτά τα χρόνια τον "Joe West" δε θα επιστρέψει ως βασικός μέλος του cast της 9ης σεζόν. Εκείνος, αποτελεί ένα από τα τέσσερα βασικά μέλη του cast που παραμένουν στο Flash από την πρώτη σεζόν μαζί με τους Grant Gustin, Candice Patton (Iris West) και Danielle Panabaker (Killer Frost).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.