Players: Η νέα σειρά της Paramount τρολάρει τα eSports (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Paramount Plus
10 Μαΐου 2022 14:22
Players: Η νέα σειρά της Paramount τρολάρει τα eSports (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά του Paramount Plus, “Players”, η οποία είναι ουσιαστικά ένα “mockumentary” για τα βιντεοπαιχνίδια. Από το πρώτο βίντεο κιόλας, φαίνεται πως οι δημιουργοί θέλουν να δώσουν μια πιο τρολαρίστικη μορφή στο σόου, μιας και κάνει “roast” το League of Legends και τον κόσμο των eSports γενικότερα.

Δημιουργοί του σόου είναι οι Tony Yacenda και Dan Perrault, οι οποίοι έχουν φέρει στο παρελθόν και το “American Vandal” στο Netflix, μια παρωδία ουσιαστικά από crime shows. Η κεντρική θεματολογία του “Players” έχει να κάνει με μία επαγγελματική ομάδα του League of Legends, που προσπαθεί να κερδίσει το “League of Legends Championship Series”.

To Players είναι μια κωμική σειρά-ντοκιμαντέρ που ακολουθεί μια φανταστική επαγγελματική ομάδα του League of Legends, καθώς επιδιώκει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από χρόνια στεναχώριας. Για να το κερδίσουν, ένας 17χρονος πρωτάρης και ένας 27χρονος βετεράνος του παιχνιδιού, θα αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους για να συνεργαστούν.

Μάλιστα, η ίδια η Riot Games είναι επίσημος συνεργάτης της σειράς, η οποία αναμένεται αποκλειστικά στο Paramount Plus στις 16 Ιουνίου.

Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.