Η 4η σεζόν του “Westworld” αποκαλύπτεται και έρχεται πολύ σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε επίσημα από το HBO
10 Μαΐου 2022 07:47
Η 4η σεζόν του “Westworld” αποκαλύπτεται και έρχεται πολύ σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO κυκλοφόρησε κυριολεκτικά από το πουθενά ένα μικρό teaser βίντεο, στο οποίο επιβεβαιώνει πως το “Westworld” θα επιστρέψει με 4η σεζόν αυτόν τον Ιούλιο. Μάλιστα, το trailer χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι οι Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson, Aaron Paul και άλλοι θα εμφανιστούν κανονικά.

Η δραματική σειρά επιστρέφει, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι με οκτώ νέα επεισόδια, με σεναριογράφους και αυτή τη φορά το δίδυμο των Jonathan Nolan και Lisa Joy. Μάλιστα, η Joy, είχε πει παλιότερα ότι στην 4η σεζόν θα δείτε μερικούς νέους κόσμους που πιστεύει ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικοί και θα εμφανιστεί και ένας γνωστός ηθοποιός από το Reminiscence του 2021.

Η ιστορία της 3ης σεζόν έφυγε λίγο από το γνωστό “πάρκο” για να επικεντρωθεί περισσότερο στον έξω κόσμο και στην ιστορία του Caleb (Paul). Φυσικά, υπήρξαν μερικά ταξίδια πίσω στην animatronic χώρα των θαυμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για τη Maeve (Newton). Αυτή τη φορά φαίνεται ότι το καστ θα ταξιδέψει ξανά στο χρόνο.

Η 4η σεζόν του Westworld θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 26 Ιουνίου. Δείτε το νέο teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.