Squid Game: Ο δημιουργός αποκαλύπτει τη σκηνή που τον παίδεψε περισσότερο να γράψει

Όσο γράφει αυτόν τον καιρό την 2η σεζόν
10 Μαΐου 2022 00:26
Squid Game: Ο δημιουργός αποκαλύπτει τη σκηνή που τον παίδεψε περισσότερο να γράψει

Σε μια νέα του συνέντευξη ο Hwang Dong-Hyuk, δημιουργός της σειράς φαινομένου "Squid Game" αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που τον παίδεψε περισσότερο στο γράψιμο. 

Ίσως να τη μαντέψατε ήδη κάποιοι και άλλοι όχι αλλά βγάζει νόημα. Όπως εξηγεί στη συνέντευξή του στο The Playlist, ο Hwang παραδέχεται ότι η δυσκολότερη σκηνή της 1ης σεζόν του Squid Game ήταν μια που δεν βασιζόταν σε πραγματικό παιδικό παιχνίδι και ήταν αυτή με την "γυάλινη" γέφυρα

Αναμφίβολα μια από τις πιο αγχωτικές και έντονα φορτισμένες στιγμές του σόου, καθώς όπως λέει έπρεπε να βρει τους κανόνες του παιχνιδιού και να ξέρει πότε και πώς θα πεθάνουν οι σημαντικοί χαρακτήρες. 

Η μεγαλύτερη πρόκληση που ένιωσα σα σεναριογράφος ήταν το να γράψω κανόνες για παιχνίδια και ειδικά αυτό της γυάλινης γέφυρας. Ήταν δύσκολο γιατί δεν ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχε, οπότε έπρεπε να το φτιάξω από την αρχή, να φτιάξω κάθε στοιχείο του παιχνιδιού για το ποιος πάει που, τη σειρά των παικτών που θα την περάσουν, γιατί ο Gi-hun καταλήγει να είναι το νούμερο 16 και πως κάθε παίκτες από το 1 μέχρι το 13 πεθαίνουν. Έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικές ιστορίες μόνος μου για τον καθένα. 

Μπορεί να επιστρέψει η "Παίκτρια 067"; Κι όμως υπάρχει τρόπος  

O Dong-hyuk επιβεβαιώνει τους δύο χαρακτήρες που επιστρέφουν σίγουρα στη 2η σεζόν. 

Ωστόσο, μην περιμένετε στα κοντά τη 2η σεζόν του Squid Game που βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το Netflix αναμένει τη 2η σεζόν -ή όπως θα ονομάζεται- να κάνει πρεμιέρα εντός του 2024

Tags: