Πώς διαφέρουν οι δυνάμεις της Ms. Marvel στη σειρά του Disney Plus; Ο Kevin Feige εξηγεί

Θα διαφέρει από το comics το σόου της Ms. Marvel και το origin story της
09 Μαΐου 2022 17:24
Πώς διαφέρουν οι δυνάμεις της Ms. Marvel στη σειρά του Disney Plus; Ο Kevin Feige εξηγεί

Αντίστροφα μετράει πλέον η Marvel Studios για την επόμενη σειρά του MCU που θα είναι και η πιο νεανική μέχρι σήμερα. Ο λόγος για το Ms. Marvel το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και θα μας συστήσει στην MCU και live-action έκδοση της Kamala Khan.

Ο Kevin Feige, που είναι ο mastermind του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, μίλησε στο περιοδικό Empire για το πώς θα διαφέρει η live-action έκδοση με αυτή των comics, αναφερόμενος κυρίως στο πώς πηγάζουν οι δυνάμεις της. 

Διασκευάζουμε τα comics επομένως δεν είναι ακριβής μεταφορά. Η νέα καταγωγή των δυνάμεων της Kamala θα είναι μέρος του ταξιδιού της. Το πως θα μάθουμε για αυτές, το που προέρχονται και πως τις αποκτά είναι συγκεκριμένες για το MCU. Θα δείτε μεγάλα κοσμικά πάνελ σε κάποιες σκηνές δράσης. Εάν θέλετε μεγάλα γιγαντιαία χέρια και παλάμες είναι εδώ αλλά πνευματικά, και όχι με τραβηγμένους πλαστικούς τρόπους. 

Η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels (Φεβρουάριος 2023), το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy, και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.

Tags: