Στην 3η σεζόν του “Never Have I Ever” οι Devi και Paxton είναι επιτέλους μαζί (ΦΩΤΟ)

Fans της σειράς ενωθείτε γιατί η νέα σεζόν πλησιάζει
09 Μαΐου 2022 12:33
Στην 3η σεζόν του “Never Have I Ever” οι Devi και Paxton είναι επιτέλους μαζί (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από την 3η σεζόν του “Never Have I Ever”, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας αυτόν τον Αύγουστο. Το σόου που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο νεανικό κοινό είναι πανέτοιμο να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που είχε μείνει και όπως όλα δείχνουν, η Devi Vishwakumar και ο Paxton Hall-Yoshida είναι επιτέλους μαζί.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο νέο κεφάλαιο εκτός από την Maitreyi Ramakrishnan ως Devi και τον Darren Barnet ως Paxton Hall-Yoshida, θα επιστρέψουν και οι Lee Rodriguez, Ramona Young, Richa Moorjani και Jaren Lewison. Το Never Have I Ever δημιουργήθηκε από τους Mindy Kaling και Lang Fisher , ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Universal Television, ένα τμήμα του Universal Studio Group, και Howard Klein και David Miner της 3 Arts Entertainment.

Αρχικά οι νέες εικόνες υπαινίσσονται πολλές νέες εξελίξεις στη ζωή της Devi και των φίλων της, μιας και η Devi και η Aneesa της Megan Suri είναι πλέον φίλες. Επίσης, έχουμε και ένα νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στη σειρά, έναν μαθητή ιδιωτικού σχολείου και έναν ‘newcomer” σε αυτή τη σεζόν.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η 3η σεζόν του Never Have I Ever θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.