Διέρρευσαν νέα πλάνα από την The Last of Us σειρά του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα οποία θα κλείσουν το μάτι στους fans των παιχνιδιών
08 Μαΐου 2022 19:16
Διέρρευσαν νέα πλάνα από την The Last of Us σειρά του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO συνεχίζονται και έτσι μερικά νέα πλάνα έκαναν το γύρο του διαδικτύου, αφού fans που βρισκόντουσαν στην περιοχή απαθανάτισαν τα όσα συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, ένα fanpage στο Twitter μοιράστηκε τρία νέα βίντεο. Στο πρώτο από αυτά βλέπουμε δυνάμεις της FEDRA να κινούνται στην πόλη, με τους ντόπιους να τους αποδοκιμάζουν. Αξίζει να σημειωθεί πως στα παιχνίδια, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών (FEDRA) είναι ένα από τα τελευταία απομεινάρια της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και μεταξύ των επιζώντων θεωρείται ως φασιστική παράταξη.

Στο δεύτερο κλιπ βλέπουμε τον Joel του Pedro Pascal και την Ellie της Bella Ramsey να συνεργάζονται για να ανοίξουν μια πόρτα, σε μια στιγμή που κλείνει το μάτι στους fans των παιχνιδιών. Τέλος, στο τρίτο κλιπ που θα βρείτε παρακάτω, ο ηθοποιός Jeffrey Pierce μιλά για το ρόλο του, τον Perry, ο οποίος είναι ένας νέος χαρακτήρας για το lore.

Πληροφορίες για την παραγωγή

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσον αφορά το cast, ο Pedro Pascal θα είναι ο Joel, η Bella Ramsey θα παίξει την Ellie, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Έγινε γνωστό ότι το The Last of Us του HBO δε θα προβληθεί στα τέλη του 2022 και οδεύει για το 2023