Πέθανε ο Mike Hagerty, γνωστός ως "Mr. Treeger" από τα "Φιλαράκια"

Σε ηλικία 67 ετών
07 Μαΐου 2022 08:56
Πέθανε ο Mike Hagerty, γνωστός ως "Mr. Treeger" από τα "Φιλαράκια"

Ο Mike Hagerty έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών όπως ανακοίνωσε το HBO σε μια λιτή του ανακοίνωση, καθώς έπαιζε τελευταία στο "Somebody Somewhere" μια σειρά μαζί με την Bridget Everett. 

Όλοι όμως τον γνωρίζετε ευρέως από το ρόλο του στα "Φιλαράκια" παίζοντας τον αλλόκοτο αλλά γλυκύτατο -ενίοτε- επιστάτη της πολυκατοικίας ονόματι "Mr Treeger". Μια ειδική ανάρτηση έκανε και η Everett για τον χαμό του μέσα από το Instagram. 

Τον αγάπησα από την στιγμή που τον είδα. Ήταν τόσο ξεχωριστός, οικείος και αστείος σα να μη γνώρισα κάποιον άγνωστο. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του. Ολόκληρο το cast λάτρευε τον Mike. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridget Everett (@bridgeteverett)

Πριν γνωρίσει ευρεία και παγκόσμια αναγνώριση ως Mr Treeger στο "Friends" είχε παίξει σε πολλές sitcoms της δεκαετίες των 80s-90s όπως τα Cheers, Crime Story, Married With Children, Family Ties, Murphy Brown και The Wonder Years.

Ακόμη είχε συμμετοχές στα Star Trek: The Next Generation, Seinfeld, The Goerge Garlin Show, καθώς και στις σειρές: Lucky Louie, Entourage, Boston Legal, CSI: Crime Scene Investigation, Glee, The Mindy Project, Grey’s Anatomy, Community, Shameless και Brooklyn Nine-Nine.