Το NBC ετοιμάζει το reboot-sequel του “Quantum Leap” (ΦΩΤΟ)

Και κυκλοφόρησε και την πρώτη εικόνα
06 Μαΐου 2022 17:26
Το NBC ετοιμάζει το reboot-sequel του “Quantum Leap” (ΦΩΤΟ)

Προς τις αρχές του 2022 είχαν βγει κάτι φήμες ότι το NBC ετοιμάζει ένα reboot από την κλασσική sci-fi σειρά “Quantum Leap” του 1989. Τώρα, μάθαμε πως όχι μόνο αυτές οι φήμες ισχύουν, αλλά ότι το αμερικανικό δίκτυο έχει ήδη στα σκαριά τη σειρά και έχει “παραγγείλει” ήδη το πιλοτικό επεισόδιο, ενώ κυκλοφόρησε και την πρώτη εικόνα.

Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που ο Dr. Sam Beckett (Scott Bakula) μπήκε στο Quantum Leap και εξαφανίστηκε και τώρα μια νέα ομάδα ανθρώπων δουλεύουν πάνω στο reboot, επιδιώκοντας να ξετυλίξουν τα μυστήρια πίσω από αυτό το μηχάνημα και τον άνθρωπο που το δημιούργησε. Με άλλα λόγια, η νέα σειρά πρόκειται να συνεχίσει τα γεγονότα ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η “cult” σειρά, οπότε, είναι κάτι σαν “reboot-sequel”.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Το νέο cast απαρτίζεται από τους Raymond Lee, Caitlin Bassett, Ernie Hudson, Mason Alexander Park και Nanrisa Lee. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με το σόου, αλλά ακούγεται πως το πρώτο επεισόδιο θα το σκηνοθετήσει η Helen Shaver του Station Eleven, ενώ παράλληλα λένε πως η Jewel Staite ίσως εμφανιστεί στη σειρά, αν και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο.

Το σενάριο για τον πιλότο έγραψαν οι La Brea, Steven Lilien και Bryan Wynbrdant. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: