The Walking Dead: Ο Norman Reedus απαντά στους επικριτές της "Carol" για τη φυγή της από το Spin-off

“Ήθελε απλά να ξεκουραστεί”
04 Μαΐου 2022 15:04
The Walking Dead: Ο Norman Reedus απαντά στους επικριτές της "Carol" για τη φυγή της από το Spin-off

Η Melissa McBride ή αλλιώς “Carol” του The Walking Dead αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το spin-off project του franchise που ετοιμάζει το AMC και τελικά δε θα βρίσκεται πλάι στον Norman Reedus. Παρόλο που οι λόγοι είναι διάφοροι, ο Reedus μίλησε γι’ αυτό μέσα από την εκπομπή “The Tonight Show with Jimmy Fallon”, στην οποία και βρέθηκε καλεσμένος εχθές το βράδυ.

O πρωταγωνιστής της σειράς αναφέρθηκε στο εξαντλητικό πρόγραμμα που είχε εδώ και δώδεκα χρόνια η McBride στην κεντρική σειρά και συγκεκριμένα είπε:

Δώδεκα χρόνια είναι ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Ήθελε να απέχει λίγο και να ξεκουραστεί και αυτό κάνει. Της αξίζει. Φαντάζομαι ότι αυτοί οι χαρακτήρες θα συναντηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον και μπορεί ακόμη και να βρουν κάποιους άλλους χαρακτήρες στο δρόμο τους.

Το ατιτλοφόρητο spin-off σόου του TWD είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2020, με συνδημιουργούς και showrunners τους Scott M. Gimple και Angela Kang. Πλέον το σόου θα εστιάσει αποκλειστικά στον Daryl του Norman Reedus. Ωστόσο, τo κεντρικό σόου του The Walking Dead ολοκληρώνει εντός του 2022 τις υποχρεώσεις του με το Γ' μέρος των τελευταίων 8 επεισοδίων της 11ης σεζόν.

Μελλοντικά πλέον αναμένεται το "Isle of the Dead" μια νέα spinoff sequel σειρά με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan, το "Tales of the Walking Dead" μια αυτοτελής σειρά αλλά και η τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes.

Η σειρά των Daryl και Carol αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.