Πρώτη ματιά στη Sonic σειρά του Netflix και το νέο Kung Fu Panda (ΒΙΝΤΕΟ)

Η streaming υπηρεσία υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη animation
03 Μαΐου 2022 18:51
Πρώτη ματιά στη Sonic σειρά του Netflix και το νέο Kung Fu Panda (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στα τέλη του Απριλίου, το Netflix κατέγραψε για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία πτώση στον συνολικό αριθμό των συνδρομητών του, κάτι που όπως φαίνεται από τις ακυρώσεις διαφόρων σειρών, μεταξύ των οποίων και το Space Force με τον Steve Carell, είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Μάλιστα, φημολογούνταν πως ακυρώθηκαν και διάφορες animated παραγωγές, κάτι που όπως φαίνεται το Netflix προσπαθεί τώρα να διαψευσθεί.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη animation και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τόνισε πως στα σκαριά βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο διαδραστικό Jurassic World special, καθώς και νέα επεισόδια των The Cuphead Show!, Sharkdog και He-Man and the Masters of the Universe.

Ωστόσο, το Netflix δε στάθηκε εκεί, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια πλάνα από τις εξής animated ταινίες και σειρές του:

  • Daniel Spellbound
  • Dead End: Paranormal Park
  • Kung Fu Panda: The Dragon Knight
  • My Dad the Bounty Hunter
  • Sonic Prime
  • We Lost Our Human

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως τόσο η νέα τηλεοπτική σειρά Kung Fu Panda του Netflix όσο και η σειρά Sonic Prime αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στο 2022. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δύο εν λόγω σειρές, καθώς και από τα διάφορα άλλα animated projects που ετοιμάζει η συνδρομητική υπηρεσία για το άμεσο μέλλον.