Το “The CW” ακύρωσε κι άλλη τηλεοπτική σειρά της DC

Και δεν είναι άλλη από το Legends Of Tomorrow
30 Απριλίου 2022 14:41
Το “The CW” ακύρωσε κι άλλη τηλεοπτική σειρά της DC

Το “The CW” φαίνεται πως το έχει βάλει σκοπό να αναδιοργανώσει τα original τηλεοπτικά σόου του, αφού έγινε γνωστό πως ακύρωσε κι άλλη τηλεοπτική σειρά της DC. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως το αμερικανικό δίκτυο ακύρωσε το Legends Of Tomorrow και έτσι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά η 8η σεζόν του.

Το σόου έκανε πρεμιέρα το 2016, βρισκόταν ανάμεσα στις πολλές σειρές του Arrowverse και μέχρι τώρα είχαν κυκλοφορήσει 7 σεζόν. Έτσι, παρόλο με το cliffganger που είδαμε στο τέλος της 7ης σεζόν, τελικά δε θα έρθει η συνέχειά του. Τα νέα αυτά τα μοιράστηκε ο co-showrruner, Keto Shimizu μέσα από το Twitter του, που μεταξύ άλλων ευχαριστεί το cast, τους συντελεστές και τους σεναριογράφους που έβαλαν το λιθαράκι τους για το σόου

Ήταν μια απίστευτη πορεία. Ωστόσο, το CW μάς έχει ενημερώσει ότι δε θα υπάρξει η 8η σεζόν. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά και απίστευτα ευγνώμονες για την εκπληκτική δουλειά του cast, του συνεργείου και των σεναριογράφων μας που συνέλαβαν στο σόου. Ευχαριστούμε τους fans μας. Η αγάπη και το πάθος τους.

Βασισμένη στους χαρακτήρες της DC, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Caity Lotz, Olivia Swann, Lisseth Chavez, Adam Tsekhman, Tala Ashe, Shayan Sobhian και Amy Pemberton. Το σόου είχε αρκετές αλλαγές στο cast όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η Lotz, που υποδύεται τη Sara Lance/White Canary, είναι η μόνη που είχε μείνει από την 1η σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.