Κόβεται η σειρά "Batwoman" του Arrowverse μετά από τρεις σεζόν

Μην περιμένετε 4η σεζόν...
30 Απριλίου 2022 08:27
Κόβεται η σειρά "Batwoman" του Arrowverse μετά από τρεις σεζόν

Το The CW ανακοίνωσε πως διακόπτει την σειρά "Batwoman" του Arrowverse ύστερα από τρεις σεζόν στον αέρα. Μόλις ένα μήνα πριν είχε προβληθεί το φινάλε της 3ης σεζόν, το οποίο πλέον αποτελεί και το οριστικό φινάλε του σόου. 

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Kate Kane, ξαδέρφη του Bruce Wayne που αναλαμβάνει το ρόλο της Batwoman και της προστασίας της Gotham όταν αυτός φεύγει από την πόλη. 

Τα νέα μοιράστηκε η showrunner της σειράς, Caroline Dries στο Twitter της με ένα λιτό μήνυμα: 

Μόλις με ενημέρωσαν ότι το Batwoman δε θα συνεχίσει για 4η σεζόν. Είμαι στεναχωρημένη αλλά γεμάτη ευγνωμοσύνη. Ήταν μεγάλη μου τιμή που κάναμε 51 επεισόδια. Τόσα ταλαντούχα και λαμπρά άτομα που συνεισφέραν στη σειρά. Ευχαριστώ τους παραγωγούς, το cast και το συνεργείο. Σας ευχαριστώ fans και σας αγαπώ. 

Η διακοπή της Batwoman έρχεται να προστεθεί στα όσα ακούγονται για το ότι η Warner Bros. Discovery εξετάζει να πουλήσει το The CW για αυτό και τελευταία δεν ανανεώνει σειρές ή τις διακόπτει, με πιθανότερο αγοραστή τη Nexσtar. 

Τον Μάρτιο το The CW είχε δώσει το πράσινο φως για τις συνέχειες των The Flash, Superman & Lois, Walker, Riverdale, Kung Fu, Nancy Drew και All American. 

Για την ιστορία η Ruby Rose αρχικά υποδύθηκε την Batwoman μόνο για την πρώτη σεζόν και ύστερα αποχώρησε, καθώς υπήρξαν διάφορα παρασκηνιακά προβλήματα. Από τη 2η σεζόν και έπειτα πρωταγωνίστρια χρίστηκε η Javicia Leslie για την οποία γράφτηκε μια νέα χαρακτήρας αυτή της Ryan Wilder, η οποία ανέλαβε την περσόνα της Kate Kane μετά την εξαφάνισή της.