Loki: Ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν και το που βρίσκεται από τον Tom Hiddleston

Σύντομα πατάει ο πλατό ο Θεός της Ζαβολιάς για νέες Multiverse περιπέτειες
29 Απριλίου 2022 08:08
Loki: Ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν και το που βρίσκεται από τον Tom Hiddleston

Ευχάριστα νέα για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς Loki του Disney Plus, τα οποία έρχονται μάλιστα δια στόματος του Tom Hiddleston. 

Ο 41χρονος αστέρας του MCU μίλησε στο The Playlist ενόψει της νέας του σειράς στο Apple TV+ με τίτλο "The Essex Serpent" και ερωτήθηκε φυσικά για το που βρίσκεται η νέα σεζόν. Χωρίς περιστροφές αποκάλυψε ότι είναι πανέτοιμος να επιστρέψει και πως τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκινούν σε περίπου έξι εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονταν τόσο καιρό και σας μεταφέραμε.

Τόνισε μάλιστα πως όλα βαίνουν καλώς και με το σενάριο της: 

Έχουμε πατήσει ήδη πόδι, θέλω να πω δεν γυρνάνε οι κάμερες ακόμα αλλά γίνονται προετοιμασίες και ξεκινάμε σε περίπου έξι εβδομάδες. Οπότε πάμε προς ολοταχώς με το σενάριο και την ιστορία που έχουμε και είναι συναρπαστικό. Ναι προφανώς δε μπορώ να πω πολλά αλλά πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Hiddleston αναφέρθηκε σε έναν "αλλαγμένο" Loki για την 2η σεζόν, περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ

Λέγεται πως η 2η σεζόν του θα περιλαμβάνει και πάλι 6 επεισόδια, των οποίων τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν οι ταλαντούχοι Justin Benson και Aaron Moorhead, που σκηνοθετούν τα τρία τελευταία επεισόδια του Moon Knight, ενώ το ρεζουμέ τους περιλαμβάνει τη μεταφυσική σειρά τρόμου, "Archive 81" του Netflix, αλλά και τη sci-fi ταινία "Synchronic", με τους Anthony Mackie και Jamie Dornan.

Οι βασικοί χαρακτήρες της 2ης σεζόν όπως ο Loki του Tom Hiddleston, η Sylvie της Sophia DiMartino, ο Agent Mobius του Owen WilsonGugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, και Wunmi Mosaku, αναμένεται να γυρίσουν για νέες Multiverse περιπέτειες.