Το νέο trailer για την 8η σεζόν του “The Flash” μάς δείχνει ξανά όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα

9 επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί το 8ο κεφάλαιο
25 Απριλίου 2022 14:06
Το νέο trailer για την 8η σεζόν του “The Flash” μάς δείχνει ξανά όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα

Το The CW έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer από την 8η σεζόν του The Flash, το οποίο έρχεται με την ονομασία “Unknown trailer” και διαρκεί περίπου 1 λεπτό. Ουσιαστικά, αυτό το βίντεο δεν παρουσιάζει καινούργια πλάνα, αλλά κάποιες σκηνές από τα πρόσφατα επεισόδια και τον Joe West (Jesse L. Martin) να λέει στον Barry Allen/The Flash (Grant Gustin) να κάνει αυτό που ξέρει… καλύτερα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο επεισόδιο “Death Rises”, που είναι ουσιαστικά το 12ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, θα προβληθεί στις 27 Απριλίου, ενώ μένουν ακόμη 8 επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, στις 29 Ιουνίου. Μάλιστα, ακούγεται -όπως σας είχαμε ενημερώσει- πως κατά πάσα πιθανότητα το The Flash του Arrowverse θα ρίξει αυλαία με την 9η σεζόν.

Και αυτό γιατί ο ηθοποιός Jesse L. Martin που υποδύεται όλα αυτά τα χρόνια τον "Joe West" δε θα επιστρέψει ως βασικός μέλος του cast της 9ης σεζόν. Εκείνος, αποτελεί ένα από τα τέσσερα βασικά μέλη του cast που παραμένουν στο Flash από την πρώτη σεζόν μαζί με τους Grant Gustin, Candice Patton (Iris West) και Danielle Panabaker (Killer Frost).

Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.