Ο Jeff Bridges επιστρέφει στην οθόνη με τη νέα του σειρά "The Old Man" - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο το 2020
22 Απριλίου 2022 15:02
Ο Jeff Bridges επιστρέφει στην οθόνη με τη νέα του σειρά "The Old Man" - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Η σειρά The Old Man του FX αποκαλύπτεται μέσα από τα πρώτες φωτογραφίες και αποτελεί τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο του Jeff Bridges ύστερα από 50 χρόνια.

Γενικότερα όμως πρόκειται για την επιστροφή του στις οθόνες μας ύστερα από τη διάγνωση του με καρκίνο το 2020, καθώς είχε εντοπιστεί ένα λέμφωμα στον οργανισμό του. Ένα χρόνο μετά είχε ανακοινώσει πως ο καρκίνος του βρισκόταν σε ύφεση και ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά, παγώνοντας την παραγωγή του "The Old Man" για 15 μήνες. 

Στην κατασκοπευτική σειρά που βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Thomas Perry, o Bridges υποδύεται τον Dan Chase, έναν συνταξιοδοτημένο πράκτορα της CIA που ζει εξαφανισμένος από τα ραντάρ της υπηρεσίας εδώ και δεκαετίες. Αναγκάζεται όμως να τα ξαναβρεί με το παρελθόν του όταν ένας δολοφόνος φτάνει στο κατώφλι του με σκοπό να τον εξολοθρεύσει. 

Συμπρωταγωνιστής του Bridges είναι ο John Lithgow ως τον βοηθό διευθυντή της αντικατασκοπείας του FBI, Harold Harper και μαζί τους οι: Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, και Amy Brenneman. 

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα του The Old Man

Παραγωγός στη σειρά αλλά και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων είναι ο Jon Watts, της "Homecoming" τριλογίας του Spider-Man με τον Tom Holland, αποτελώντας την πρώτη του εκτός MCU σκηνοθετική απόπειρα. Το σενάριο και η δημιουργία του The Old Man πηγαίνει στους Jon Steinberg και Robert Levine γνωστοί για τη σειρά "Black Sails". 

Το The Old Man θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο FX και το Hulu με δύο επεισόδια διαθέσιμα από τα 7 συνολικά που θα αποτελείται.