Το “The Staircase” είναι η νέα συγκλονιστική μίνι σειρά του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά εμπνευσμένη από τη γνωστή υπόθεση
22 Απριλίου 2022 14:38
Το “The Staircase” είναι η νέα συγκλονιστική μίνι σειρά του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα συγκλονιστική σειρά του, “The Staircase”, η οποία φυσικά και βασίζεται στην πραγματική υπόθεση της Kathleen Peterson και του συζύγου της, Michael Peterson. Mε πρωταγωνιστή τον Colin Firth και την Toni Collette το σόου θέλει να σας παρουσιάσει τα γεγονότα από την πραγματική υπόθεση αυτού του συγκλονιστικού μυστηρίου.

Ο θάνατος της Kathleen Peterson έρχεται στο επίκεντρο για άλλη μια φορά, με showrunner τον Antonio Campos, ο οποίος σκηνοθέτησε τα έξι από τα οκτώ επεισόδια.

Η Kathleen είχε βρεθεί στο σπίτι της στη Β. Καρολίνα έχοντας πέσει από τα σκαλιά στις 9 Δεκεμβρίου του 2001. Ο σύζυγός της όντας βετεράνος στρατιωτικός, συγγραφέας αλλά και υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, καταδικάστηκε για τον φόνο της Kathleen το 2003. Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο Μάικλ σκότωσε τη γυναίκα του, αυτός μετά ισχυρίστηκε ότι έπεσε μετά από κατανάλωση αλκοόλ και Valium. Ωστόσο, μια νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Kathleen πέθανε από πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων χτυπημάτων στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με αμβλύ αντικείμενο. Ο Μάικλ πέρασε χρόνια στη φυλακή πριν ακυρωθεί η καταδίκη του. Το 2017, ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με την πάροδο του χρόνου.

Η ιστορία αυτή δεν είναι καινούργια, καθώς έχουμε δει ολόκληρο ντοκιμαντέρ στο Netflix με τους “πραγματικούς” πρωταγωνιστές αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας, με επίκεντρο τον Michael Peterson.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young και Parker Posey.

Το The Staircase θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου αποκλειστικά στο HBO Max. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer.