Η νέα αφίσα της Ms. Marvel φέρνει άρωμα Μπόλιγουντ στο MCU (ΦΩΤΟ)

50 ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της νέας Marvel σειράς του Disney Plus
19 Απριλίου 2022 19:38
Η νέα αφίσα της Ms. Marvel φέρνει άρωμα Μπόλιγουντ στο MCU (ΦΩΤΟ)

H Marvel Studios αν και έχει γεμάτο ήδη το πρόγραμμά της τόσο σε σινεμά όσο και σε τηλεόραση, πυροβολεί ασταμάτητα και πρέπει κάπως να προωθήσει όλα όσα έπονται. Δεν είναι μόνο ότι τώρα προβάλλεται το Moon Knight στο Disney Plus, έρχεται σε μερικές εβδομάδες το Doctor Strange 2 και ακολουθεί το Thor: Love and Thunder.

Ενδιάμεσα έρχεται και η Ms. Marvel που θα μας συστηθεί με τη δική της σειρά στο Disney Plus, η οποία μάλιστα γράφει ιστορία για το MCU καθώς θα είναι η πρώτη νεανική σειρά του. Η Disney και η Marvel Studios μετράνε αντίστροφα 50 ημέρες από σήμερα μέχρι την πρεμιέρα της και για αυτό δημοσίευσαν μια νέα αφίσα που μυρίζει έντονα "Bollywood". 

Η νέα αφίσα της Ms. Marvel: 

H Iman Vellani η οποία ενσαρκώνει την Khamala Khan του MCU, θα μας συστήσει στην πακιστανοαμερικάνικης καταγωγής έφηβη κοπέλα που έχει σαν ίνδαλμα την Captain Marvel. Σε αυτή την MCU βερσιόν της ηρωίδας φαίνεται πως αποκτά τις ικανότητές της χάρη σε ένα μαγικό βραχιόλι και ενώ έχει τις "embiggen' ικανότητές της μπορεί και να χρησιμοποιεί κοσμικές δυνάμεις παράλληλα.

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels (Φεβρουάριος 2023), το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι  επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy, και Meera Menon

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan. 

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.