Τα νέα επεισόδια του “Better Call Saul” είναι τώρα διαθέσιμα στο ελληνικό Netflix

Ξεκίνησε η 6η και τελευταία σεζόν
19 Απριλίου 2022 10:11
Τα νέα επεισόδια του “Better Call Saul” είναι τώρα διαθέσιμα στο ελληνικό Netflix

Η μεγάλη πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Better Call Saul πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες στην Αμερική και πλέον μπορείτε να δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια και στο ελληνικό Netflix. Ναι, η 6η σεζόν “τρέχει” ήδη στη streaming υπηρεσία με τα “Wine and Roses” και “Carrot and Stick” επεισόδια να είναι ήδη διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Η προσωπική ιστορία του Saul Goodman του Bob Odenkirk θα ρίξει αυλαία σε δύο μέρη με το 1ο μέρος (7 επεισόδια) του τελευταίου κύκλου να έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ το 2ο μέρος με τα 6 τελευταία επεισόδια να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Η φήμη του Saul έχει εκτοξευθεί και πλέον στον υπόκοσμο των ξέρουν ως "το παλικάρι του Salamanca", κάτι που θα προβεί εξίσου επικίνδυνο και για τη σχέση του με την Kim Wexler (Rhea Seehorn).

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Giancarlo Esposito (Gus Fring), Jonathan Banks (Mike), Michael Mando (Nacho Varga), Tony Dalton (Lalo Salamanca), Mark Margolis (Hector Salamanca), Patrick Fabian (Howard).

Πρόσφατα έγινε επίσημο ότι οι Walter White και Jessie Pinkman θα εμφανιστούν κανονικά στη νέα σεζόν και παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη εικόνα:

Το Better Call Saul προβάλλεται αποκλειστικά από το Netflix στην Ελλάδα.