Exploding Kittens: Το γνωστό επιτραπέζιο θα γίνει mobile παιχνίδι και σειρά στο Netflix

Ένα πρωτότυπο deal από πλευράς Netflix
18 Απριλίου 2022 23:11
Exploding Kittens: Το γνωστό επιτραπέζιο θα γίνει mobile παιχνίδι και σειρά στο Netflix

Σε ένα πρωτότυπο deal από πλευράς Netflix ανακοινώθηκε πως το φημισμένο και πασίγνωστο επιτραπέζιο "Exploding Kittens" θα γίνει mobile παιχνίδι αλλά και adult animated σειρά

To Exploding Kittens - The Game, όπως θα ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο σε iOS και Android, προσθέτοντας έτσι ένα δυνατό χαρτί στο lineup παιχνιδιών για κινητά που προσφέρει μέσα από την εφαρμογή του. Το Netflix τονίζει ότι θα κυκλοφορήσει σε πάνω από 30 γλώσσες και ελπίζουμε μέσα σε αυτές να είναι και η ελληνική, ενώ όλα τα του μελλοντικά updates θα είναι και αυτά δωρεάν. 

Για όσους δε γνωρίζουν το Exploding Kittens είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι καρτών που θυμίζει το επίσης γνωστό σε όλους UNO και το Old Maid. 

Όσο για τη σειρά Exploding Kittens εδώ έχουμε εκπλήξεις καθώς εκτός του ότι θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες (σκεφτείτε Bojack Horseman, Big Mouth, Rick & Morty), όπου τις φωνές τους θα δανείσουν o Tom Ellis, που γνωρίζουμε ως "Lucifer" της ομώνυμης Netflix σειράς, και η Lucy Liu (Kill Bill, Charlie's Angels, Elementary). Μαζί τους επίσης θα συμμετέχουν οι: Abraham Lim (The Boys), Ally Maki (Cloak & Dagger), Mark Proksch (What We Do in the Shadows) και Sasheer Zamata (Home Economics). Στην παραγωγή του σόου και ως showrunners βρίσκονται οι Shane Kosakowski, Matthew Inman, Mike Judge, Greg Daniels, Dustin Davis, Peter Chernin, Jenno Topping, Elan Lee. 

Σύμφωνα με την πρώτη περιγραφή "η αιώνια διαμάχη μεταξύ Παραδείσου και Κόλασης κλιμακώνεται επικά όταν ο Θεός και ο Διάβολος στέλνονται στη Γη στα σώματα δύο παχουλών γάτων."

Η σειρά Exploding Kittens θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 αποκλειστικά στο Netflix.