Stranger Things: Στην 4η σεζόν θα πάρουμε τις απαντήσεις για το παρελθόν της Eleven

Τι συνέβη στην παιδική της ηλικία και στο Hawkins Lab;
18 Απριλίου 2022 20:58
Stranger Things: Στην 4η σεζόν θα πάρουμε τις απαντήσεις για το παρελθόν της Eleven

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νεότερο εκρηκτικό trailer της 4ης σεζόν του Stranger Things, το οποίο περιείχε σκηνές από το παρελθόν της Eleven, που την υποδύεται η Millie Bobby Brown

Θα μάθουμε επιτέλους τι συμβαίνει στην Eleven στην παιδική της ηλικία και όλα όσα πέρασε ως "πειραματόζωο"; Η Bobby Brown έδωσε θετική απάντηση στο ενδεχόμενο αυτό καθώς η ίδια της σε νέα συνέντευξη στο ScreenRant είπε πως θα πάρουμε τις απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που αφορούν το σκοτεινό παρελθόν της Eleven, τα οποία υφίστανται από την 1η σεζόν. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Δεν μπορώ να πω σε λεπτομέρειες προφανώς! Μπορώ να σας πω ότι όλα οδηγούν πίσω στο Upside Down. Και προφανώς το αφηγηματικό τόξο της Eleven σε αυτή τη σεζόν είναι απίθανο και θα σίγουρα θα δείτε πράγματα για τα οποία αναρωτιόσασταν. Θα πάρετε απαντήσεις κάτι το οποίο είναι φοβερό και ήταν πολύ ωραίο για μένα όταν το γυρίζαμε και το να καταλάβω περισσότερα για το παρελθόν της Eleven. Αλλά σίγουρα παιδιά θα βουτήξετε βαθιά στην ιστορία της στην 4η σεζόν. 

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" να κάνει προβάλλεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου.