Ο Frank Langella απολύθηκε από τη νέα σειρά του Netflix, Fall of the House of Usher - Τι συνέβη;

Ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές
14 Απριλίου 2022 18:20
Ο Frank Langella απολύθηκε από τη νέα σειρά του Netflix, Fall of the House of Usher - Τι συνέβη;

Ο Mike Flanagan και το Netflix έχουν μια πολύ στενή σχέση, όλοι το ξέρουμε αυτό, αφού ετοιμάζει το ένα project μετά το άλλο. Ένα από αυτά, είναι και η μίνι τηλεοπτική σειρά, Fall of the House of Usher, που αναμένεται να έρθει μελλοντικά, καθώς τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό. Ωστόσο, φαίνεται πως το σόου έγινε άνω κάτω, σύμφωνα με το Deadline.

Συγκεκριμένα, ο Frank Langella, ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς, που θα βρισκόταν πλάι στον Mark Hamill και την Carla Gugino, απολύθηκε από τη σειρά και ο ρόλος του θα γίνει ξανά cast από την αρχή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Langella είχε δείξει απαράδεκτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τις αρχές να διεξάγουν ολόκληρη έρευνα γι’ αυτόν. Το TMZ αναφέρει ότι ο 84χρονος ηθοποιός είχε κατηγορηθεί πριν μερικές ημέρες για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφοράς σε βάρος μιας συμπρωταγωνίστριάς του στο πλατό της σειράς.

Μέρες μετά την έρευνα των αρχών, έγινε και επίσημο ότι απολύθηκε από το project και ο ρόλος του θα γίνει recast, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποιος θα τον αναλάβει. Η παραγωγή ωστόσο δε θα σταματήσει, καθώς θα συνεχίσει τα γυρίσματα χωρίς αυτόν, μέχρι να αναλάβει κάποιος άλλος το ρόλο. Μέχρι στιγμής ούτε το Netflix, ούτε οι μάνατζερ του Langella έχουν τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα.

Στη νέα σειρά του Mike Flanagan πρωταγωνιστούν: Mark Hamill (Star Wars), Carla Gugino (Haunting of Hill House), Mary McDonnell, Carl Lumbly, Henry Thomas, Samantha Sloyan, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nunez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, και Annabeth Gish.

Αξίζει να αναφερθεί πως η σειρά βασίζεται σε ιστορίες του Edgar Allan Poe, αλλά αναμένεται να καθυστερήσει να έρθει στις οθόνες σας, καθώς ο Flanagan θα φέρει πρώτα το “The Midnight Club” στο Netflix.