For All Mankind: Η sci-fi σειρά της Apple θα επιστρέψει με την 3η σεζόν σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας
12 Απριλίου 2022 10:56
For All Mankind: Η sci-fi σειρά της Apple θα επιστρέψει με την 3η σεζόν σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “For All Mankind”, η οποία αναμένεται να σας μεταφέρει σε άλλη δεκαετία τώρα. Το σόου το γνωρίσαμε τον Νοέμβριο του 2020 και μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει, το 3ο κεφάλαιο θα έρθει στις οθόνες σας αυτόν τον Ιούνιο, φυσικά με την υπογραφή του Ronald D. Moore.

Η 3η σεζόν κάνει ένα δεύτερο time jump στο χρόνο και προχωράει στη δεκαετία του ’90, όπου οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση αγωνίζονται για να φτάσουν στον Άρη.

Η νέα σεζόν της σειράς θα μεταφέρει τους θεατές σε μία νέα δεκαετία, μεταβαίνοντας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε έναν αγώνα υψηλών οκτανίων σε ένα νέο πλανητικό σύνορο: τον Άρη. Ο Κόκκινος Πλανήτης γίνεται το νέο μέτωπο στον διαστημικό αγώνα, όχι μόνο για τις ΗΠΑ και για τη Σοβιετική Ένωση, αλλά και ένας απροσδόκητος νέος στόχος για τον οποίο διακυβεύονται πολλά.

For All Mankind: Ο πιο Ψυχρός Πόλεμος ξεσπά στο διάστημα στο trailer της 2ης σεζόν

Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall, Sonya Walger, Cynthy Wu, Casey W. Johnson και Coral Peña. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά είναι μια δημιουργία των Ronald D. Moore and Ben Nedivi και Matt Wolpert.

Η 3η σεζόν του For All Mankind θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσα από το Apple TV Plus στις 10 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το σχετικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.