We Own This City: Η νέα σειρά του HBO που πρέπει να τσεκάρετε εάν είδατε το "The Wire" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο trailer για τη μίνι σειρά από τους δημιουργούς του "The Wire" για το HBO
12 Απριλίου 2022 00:20
We Own This City: Η νέα σειρά του HBO που πρέπει να τσεκάρετε εάν είδατε το "The Wire" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBΟ έδωσε στην κυκλοφορία το νεότερο επίσημο trailer για το "We Own This City" τη νέα του αστυνομική μίνι σειρά που υπογράφουν οι ειδική του genre, David Simon και George Pelecanos, γνωστοί αλλιώς και ως δημιουργοί του εξαιρετικού "The Wire", ενός εκ των καλύτερων σειρών του καναλιού. 

Ο Jon Bernthal του "The Punisher" πρωταγωνιστεί εδώ στη σειρά που σκηνοθετεί εξ' ολοκλήρου ο Reinaldo Marcus Green, σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ "King Richard" με τον Will Smith. Όπως θα δείτε και στο απολαυστικό trailer παρακάτω η διαφθορά στη Βαλτιμόρη και ο πόλεμος ενάντια στα ναρκωτικά έχει πολλά πρόσωπα. 

Η σύνοψη της σειράς: 

Το We Own This City βασίζεται στο βιβλίο του ρεπόρτερ Justin Fenton που εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της Gun Trade Task Force του Αστυνομικού Τμήματος της Βαλτιμόρης, καθώς και την διαφθορά και την ηθική κατάρρευση που επήλθε στην πόλη όταν τα μέτρα της αστυνομίας για την απαγόρευση των ναρκωτικών και των μαζικών συλλήψεων πρωτοστάτησαν αντί για την αληθινή αστυνόμευση. 

Τον Bernthal πλαισιώνει ένα πολυπληθές cast με τους: Wunmi MosakuJamie HectorMcKinley Belcher IIIDarrell Britt-GibsonJosh CharlesDagmara DomińczykRob Brown, and Don Harvey.  David CorenswetLarry MitchellIan DuffDelaney Williams, και Lucas Van Engen. Σε guest ρόλους θα δούμε τους: Treat WilliamsGabrielle CarterisTray ChaneyDomenick LombardozziThaddeus StreetJermaine Crawford. 

Το We Own This City θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου στα HBΟ και HBO Max. Δείτε το νέο trailer παρακάτω: