The Mandalorian: Παίζει η 3η σεζόν να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι;

O Giancarlo Esposito που παίζει τον Moff Gideon φάνηκε σίγουρος σε μια νέα του συνέντευξη
12 Απριλίου 2022 00:04
The Mandalorian: Παίζει η 3η σεζόν να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι;

Υπάρχει περίπτωση να κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του The Mandalorian πολύ σύντομα; Όταν λέμε πολύ σύντομα μιλάμε για αυτό το καλοκαίρι.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται δια στόματος του Giancarlo Esposito, που στο Star Wars σόου του Disney+ υποδύεται τον Moff Gideon, ο οποίος σε νέα του συνέντευξη στο The Rich Eisen Show εμφανίστηκε αρκετά σίγουρος για αυτό το ενδεχόμενο. 

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή ο Esposito απάντησε κοφτά και χωρίς PR περιστροφές ότι "Θα το έχετε σύντομα", με τον ίδιο να προσθέτει λίγο παρακάτω πως έχει ακόμη μερικές σκηνές να γυρίσει μάλλον. 

Ωστόσο τόνισε ότι η κυκλοφορία του μπορεί να γίνει "κάποια στιγμή εντός του καλοκαιριού" αν και ξεκαθάρισε ότι "δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, αλλά έρχεται σύντομα", όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα. 

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Mandalorian ολοκληρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου και πρόσφατα μάθαμε ότι ο Christopher Lloyd των "Back to the Future" ταινιών θα συμμετέχει με έναν άγνωστο -μέχρι στιγμής- ρόλο. Πάντως το Disney Plus αναμένεται να λανσαριστεί στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο

Εάν τα λόγια του Esposito επιβεβαιωθούν ή όχι μένει να φανεί για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.