Ο “Aqualad” είναι ο νέος χαρακτήρας της DC που θα αποκτήσει σειρά στο ΗΒΟ Max

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία
09 Απριλίου 2022 14:24
Ο “Aqualad” είναι ο νέος χαρακτήρας της DC που θα αποκτήσει σειρά στο ΗΒΟ Max

Ο κατάλογος με τις DC σειρές στο HBO Max πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς όπως μεταφέρει το Variety, η εταιρία ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια live-action σειρά. Συγκεκριμένα, το HBO έχει ήδη στα σκαριά την πρωτότυπη σειρά του Jackson Hyde ή αλλιώς αν προτιμάτε, του “Aqualad”.

Όπως αναφέρουν πηγές του Variety, η σειρά βασίζεται στο graphic novel του 2020 “You Brought Me the Ocean”, από τον συγγραφέα Alex Sanchez και την Julie Maroh. Στη νουβέλα βλέπουμε τον Jackson “Jake” Hyde ως έναν έφηβο που μένει στο Νέο Μεξικό και συμβιβάζεται με την ιδέα του θανάτου του πατέρα του, τη σεξουαλικότητά του και την παράξενη γοητεία του με τον ωκεανό.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα γράψει τη σειρά ή ποιοι θα παίξουν, αλλά έγινε γνωστό ότι η Charlize Theron, καθώς και οι A.J. Dix, Beth Kono, Andrew Haas και Delilah Films θα βρίσκονται στην παραγωγή, μαζί με την Warner Bros. Television.

Αυτή η σειρά θα σηματοδοτήσει την πρώτη εμφάνιση του Jackson Hyde σε ένα live-action project της DC. Προηγουμένως, ο Drew Van Acker έπαιξε την έκδοση Garth του Aqualad σε ένα επεισόδιο του Titans.    

Τέλος, δεν έγινε σαφές αν αυτή η σειρά θα συνδέεται κάπως με το DCEU, το Aquaman ή κάτι άλλο, μιας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: