Σειρά Halo: Τελικά o Master Chief δε δείχνει μόνο το πρόσωπο, αλλά και τα οπίσθιά του

Και εννοείται πως το internet ξεκίνησε τα memes
08 Απριλίου 2022 18:24
Σειρά Halo: Τελικά o Master Chief δε δείχνει μόνο το πρόσωπο, αλλά και τα οπίσθιά του

Το τρίτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Halo έκανε πρεμιέρα πριν μερικές στο Paramount+ και σε διάφορα άλλα κανάλια και συνδρομητικές υπηρεσίες παγκοσμίως και όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετά…αποκαλυπτικό.

Συγκεκριμένα, το σόου μάς σύστησε στη δική του εκδοχή της Cortana και συγχρόνως μας έδειξε τον Master Chief εντελώς γυμνό. Ναι, καλά διαβάσατε! Μετά το πρώτο επεισόδιο που ο Master Chief έβγαλε το κράνος του, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ και είκοσι χρόνια στα Halo παιχνίδια, προκαλώντας αντιδράσεις από την κοινότητα, ο χαρακτήρας εμφανίστηκε όχι απλώς χωρίς την περίφημη πράσινη MJOLNIR στολή του, αλλά χωρίς καθόλου ρούχα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς βασίζονται μεν στο σύμπαν των παιχνιδιών, αλλά δεν είναι canon. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό timeline, το Silver Timeline, το οποίο συνυπάρχει ανεξάρτητα.

Φυσικά, μετά την πρεμιέρα του επεισοδίου δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και τα memes της κοινότητας που έκαναν το γύρο των social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.