Η 2η σεζόν του “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” είναι γεγονός

Η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες σας
08 Απριλίου 2022 17:01
Η 2η σεζόν του “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” είναι γεγονός

Όπως ανακοίνωσε το HBO, η δραματική σειρά Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty ανανεώθηκε για 2η σεζόν και αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει κανονικά στις οθόνες σας.

Η Francesca Orsi, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Προγραμματισμού του HBO δήλωσε για την επιστροφή της σειράς τα εξής:

Ήταν συγκινητική στιγμή να ζωντανέψει το Winning Time με τον Adam McKay, τον Max Borenstein και την εκπληκτική ομάδα της παραγωγής και αυτό το απίστευτό cast. Αυτή η σειρά δεν αφηγείται μόνο την καθηλωτική ιστορία για την άνοδο των Λέικερς, αλλά είναι επίσης και μία αναδρομή σε μια μεταμορφωτική εποχή στο μπάσκετ, τη δημοσιότητα και την πόλη του Λος Άντζελες. Ανυπομονούμε να δούμε τί έχει να πει αυτή η ομάδα στο επόμενο κεφάλαιο της δυναστείας.

Ο John C. Reilly παίζει τον Jerry Buss, ιδιοκτήτη των Lakers, ο πρωτοεμφανιζόμενος Quincy Isaiah τον "Magic" και εμφανίζονται επίσης οι: Jason Clarke ως Jerry West, Solomon Hughes ως Kareem Abdul-Jabbar, Gaby Hoffmann ως Claire Rothman, Hadley Robinson ως Jeanie Buss, DeVaughn Nixon ως Norm Nixon, Molly Gordon ως Linda Zafrani, Rob Morgan ως Earvin Johnson Sr., Jason Segel ως Paul Westhead, Michael Chiklis ως Red Auerbach, Sally Field ως Jessie Buss, Adrien Brody ως Pat Riley.

Το σόου βασίζεται στο βιβλίο "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s" του συγγραφέα Jeff Pearlman και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Adam McKay σκηνοθετεί μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Το Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty έκανε πρεμιέρα στο HBO Max τον Μάρτιο.