Η 5η σεζόν του “Ελίτ” είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Το νέο σας bingewatch
08 Απριλίου 2022 15:03
Η 5η σεζόν του “Ελίτ” είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η 5η σεζόν του Elite (Ελίτ) είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, κάτι που σημαίνει ότι από σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε το νέο σας “Binge-watching”. Σε αυτήν τη σεζόν απελευθερωνόμαστε. Τέρμα οι επικρίσεις, τέρμα οι κανόνες. Θα το τολμήσετε; Αυτό αναφέρει το Netflix στην επίσημη λεζάντα του νέου κεφαλαίου της σειράς φαινομένου.

Όπως αναφέρει το Netflix στη σύνοψή του:

To νέο τρίμηνο στο Las Encinas σημαίνει νέα ερωτικά τρίγωνα, νέοι μαθητές, νέοι κανόνες και ένα νέο έγκλημα. Μετά το μοιραίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Phillipe και τη φυγή του Guzmán, το μυστικό του θανάτου του Armando απειλεί να καταστρέψει την ιστορία αγάπης του Samuel και του Ari. Εν τω μεταξύ, η Ρεμπέκα βρίσκεται στη μέση ενός ταξιδιού αυτοανακάλυψης, ενώ ο Ομάρ αναρρώνει από τον τελικό χωρισμό του από τον Άντερ. Η ομολογία του Phillipe ότι κακοποίησε, οι ανεξέλεγκτες κρίσεις οργής του Πάτρικ, η επιθυμία του Benjamin για εκδίκηση, ένα δώρο που έδωσε ο Armando στη Mencia που κρύβει ένα μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει «τους Benjamins», ένα σύμφωνο σιωπής μεταξύ Samuel και Rebeca που γρήγορα θα σπάσει και θα φέρει χειρότερες συνέπειες…

Το cast της 5ης σεζόν περιλαμβάνει τους: Itzan Escamilla ως Samuel (“Samu”), Omar Ayuso ως Omar, Claudia Salas ως Rebeka (“Rebe”), Georgina Amorós ως Cayetana (“Caye”), Carla Díaz ως Ariadna (“Ari”), Martina Cariddi ως Mencía, Manu Ríos ως Patrick, Pol Granch ως Phillipe, Andrés Velencoso ως Armando, Diego Martín ως  Benjamin, Valentina Zenere ως Sofía, André Lamoglia ως Gonzalo, Adam Nourou ως Eric και Isabel Garrido.

Elite 5η Σεζόν: Το νέο trailer φέρνει περισσότερα πάρτι και ερωτικά τρίγωνα

Ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για την 6η σεζόν του Ελίτ, με τον δημιουργό Carlos Montero να δηλώνει πως συνεχώς το σύμπαν του Elite τον κάνει να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.