Η 2η σεζόν του Undone δείχνει φανταστική στο πρώτο trailer

Η Alma της Rosa Salazar ανακαλύπτει τις ικανότητες της αδερφής της
08 Απριλίου 2022 09:49
Η 2η σεζόν του Undone δείχνει φανταστική στο πρώτο trailer

Μια από τις πιο υποτιμημένες και ιδιαίτερες σειρές εκεί έξω είναι το Undone της Amazon. Μετά από καιρό όπου δεν είχαμε νέα για τη συνέχεια του, η 2η σεζόν είναι προ των πυλών και πλέον έχουμε το πρώτο trailer, η οποία δείχνει πιο φανταστική από την πρώτη σεζόν. 

Στη νέα σεζόν του Undone η Alma της Rosa Salazar φαίνεται να ενδυναμώνει τις ικανότητές της να ταξιδεύει στο χρόνο αλλά οι αλλόκοτες καταστάσεις που θα βρεθεί πληθαίνουν το ίδιο και οι ερωτήσεις για την ίδια της τη ζωή. Από το trailer αποκαλύπτεται ότι η Alma ανακαλύπτει πως η αδερφή της Becca (Angelique Cabral) διαθέτει και αυτή παρόμοιες δυνάμεις. Έτσι μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι μέσα στις μνήμες των αγαπημένων τους προσώπων για να βρουν τα χαμένα οικογενειακά μυστικά τους. 

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του Undone

Επίσης πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk (των Better Call Saul/Breaking Bad)-όπως ακούγεται στο τέλος του trailer- καθώς και οι Constance Marie, Daveed Diggs, Kevin Bigley και Tyler Posey. Τη δημιουργία του υπογράφουν οι συντελεστές του άκρως επιτυχημένου "Bojack Horseman", οι Raphael Bob-Waksberg και Kate Purdy. 

Η 2η σεζόν του Undone θα γίνει διαθέσιμη με όλα της τα επεισόδια στις 29 Απριλίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.