ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το νέο “Orphan Black” από το AMC

Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα
07 Απριλίου 2022 22:17
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το νέο “Orphan Black” από το AMC

Θυμάστε το Orphan Black που έκανε πρεμιέρα το 2013 και ολοκληρώθηκε τέσσερα χρόνια μετά; Όπως μεταφέρει το THR, το σύμπαν του Orphan Black πρόκειται να επεκταθεί, καθώς το AMC έχει στα σκαριά μία ολοκαίνουργια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Η AMC Networks έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σειρά, που θα ονομάζεται Orphan Black: Echoes και διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με το σόου του BBC America. Η σειρά, που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2023 στο AMC +, προέρχεται από τη συγγραφέα και παρουσιάστρια Anna Fishko (Pieces of Her) και τον Boat Rocker, του οποίου η Temple Street Productions παρήγαγε την αρχική σειρά.

Ο συνδημιουργός του Orphan Black, John Fawcett, πρόκειται να σκηνοθετήσει το Echoes, ενώ θα βρίσκεται και στην παραγωγή του. Το νέο σόου θα λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον και θα κάνει μια βαθιά εξερεύνηση στην επιστημονική χειραγώγηση της ανθρώπινης ύπαρξης, όπως λέει το AMC.

Η νέα σειρά θα επικεντρωθεί σε δύο γυναίκες που για κάποιο λόγο οι δρόμοι τους συναντιούνται για να ξετυλίξουν το μυστήριο της ταυτότητάς τους και να αποκαλύψουν μια θλιβερή ιστορία αγάπης και προδοσίας.

Η επίσημη ανακοίνωση του AMC:

Ανυπομονούμε να ξαναβουτήξουμε με την Anna, τον John και τους συνεργάτες μας στο Boat Rocker και να παραδώσουμε μια ολοκαίνουργια εκδοχή αυτού του πλούσιου κόσμου που είναι αντάξια του Clone Club.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.