Το Outer Range της Amazon υπόσχεται μυστήριο και εντάσεις σε ένα western σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες μέσα από το Prime Video
06 Απριλίου 2022 15:16
Το Outer Range της Amazon υπόσχεται μυστήριο και εντάσεις σε ένα western σκηνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Outer Range είναι η ολοκαίνουργιο western θρίλερ σειρά του Amazon Prime Video με πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ να έχει ο Josh Brolin. Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει τη γη, αλλά θα ανακαλύψει κάποια πολύ καλά κρυμμένα μυστικά που θα αλλάξει τα πάντα.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Το Outer Range επικεντρώνεται στον Royal Abbott (Josh Brolin), έναν κτηνοτρόφο που μάχεται για τη γη και την οικογένειά του, ο οποίος ανακαλύπτει ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο στην άκρη της ερημιάς του Wyoming. Ένα συναρπαστικό οικογενειακό έπος των Δυτικών με νότες ειρωνικού χιούμορ και υπερφυσικού μυστηρίου, το Outer Range εξετάζει πώς παλεύουμε με το άγνωστο.

Στην αρχή της σειράς, οι Abbott αντιμετωπίζουν την εξαφάνιση της Rebecca. Σπρώχνονται ακόμη περισσότερο στο χείλος του γκρεμού όταν οι Tillersons, οι φανταχτεροί ιδιοκτήτες του γειτονικού ράντσου με γνώμονα τα κέρδη, κάνουν ένα παιχνίδι για τη γη τους. Ένας πρόωρος θάνατος στην κοινότητα πυροδοτεί μια αλυσίδα από γεγονότα γεμάτα ένταση και έτσι αποκαλύπτονται διάφορα γεγονότα.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Josh Brolin, Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie και Will Patton.

Το Outer Range θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.