Αργεί πολύ ακόμα η 2η σεζόν του Squid Game - Όλες οι νέες πληροφορίες

Θα το δείτε μάλλον σε 2 χρόνια από τώρα
06 Απριλίου 2022 14:35
Αργεί πολύ ακόμα η 2η σεζόν του Squid Game - Όλες οι νέες πληροφορίες

Πότε θα επιστρέψει το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" στις οθόνες μάς; Μάλλον η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένετε, καθώς όπως όλα δείχνουν, η 2η σεζόν του Squid Game, θα καθυστερήσει αρκετά. Όπως μεταφέρει το Comicbook, το Netflix έχει βάλει στόχο να φέρει το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς, περίπου στο τέλος του 2024. Ναι, καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Netflix θέλει το Squid Game 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται, μέχρι το τέλος του 2024. Αυτό μπορεί να ξενίσει πολλούς fans που το περιμένουν μανιωδώς, αλλά να σας υπενθυμίσουμε πως και η 1η σεζόν της σειράς, δουλευόταν αρκετά χρόνια προτού κάνει πρεμιέρα.

Άλλωστε, τώρα, ο Hwang Dong Hyuk, δημιουργός του σόου, δουλεύει σε ένα άλλο project, το Killing Old People Club, το οποίο είναι εμπνευσμένο από ένα βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο, διάσημου Ιταλού φιλόσοφου και μάλιστα θα είναι πιο βίαια από το Squid Game.

Πρόσφατα, ο Dong-hyuk είχε μοιραστεί κάποιες πληροφορίες για τη 2η σεζόν:

Θα υπάρξουν πολλά νέα παιχνίδια, αυτό μπορώ να πω μόνο. Ακόμη το μόνο που κάνω είναι brainstorming και συλλέγω ιδέες για την 2η σεζόν. Δεν έχουμε ξεκινήσει καν το γράψιμο ακόμα.

Μπορεί να επιστρέψει η "Παίκτρια 067"; Κι όμως υπάρχει τρόπος  

Μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, έως ότου ανακοινωθεί κάτι από τα χείλη του Netflix. Μέχρι τότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.